Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že nejlepší pro ty děti už v tuto chvíli bude, aby je media nechala konečně na pokoji.

2 0
možnosti
Foto

... ono to nejsou jen ti kluci, když se bude mlčet a přehlížet to zlo, tak to vše bude pokračovat a to je pro příští generace dost tragické ...

2 0
možnosti

Zajimavy blog...diky...a jen tak na okraj: nekdy kolem 1958 jsem chodil do 9. tridy v gymnaziu v Hellichove ulici....za mnou sedel nejaky Eric Kunce...neni to nahodou nekdo z Vasi rodiny ?

0 0
možnosti
Foto

... tak to opravdu nevím, já jsem provdaná za Kunce, manžel si nevzpomíná, že by měli někoho v rodině se jménem Eric, to bude jen shoda příjmení ...

0 0
možnosti

Četl jsem, že podobný příklad v Norsku byl s indickými dětmi a Indové pohrozili zrušením velkého nákupu (investice). A děti byly "hned" zpátky u indických rodičů.

Je možné že paní Michaláková udělala v minulosti nějaké výchovné chyby, nevím. Ale kdo z nás je v životě neudělal. Doživotně potrestaná?

5 0
možnosti

Kluci za tohle občanství jednou poděkují. Že vy jim ho závidíte?

3 10
možnosti

Obzvlaste az dosahnou duchodoveho veku.

2 3
možnosti
Foto

... tady už nejde o ty kluky, ale i o další děti, které čeká stejný osud pokud se veřejnost zalekne výhružek a bude mlčet ...

9 1
možnosti
Foto

J43a71n77a 29M86a65j87o62v67á

13. 7. 2017 14:44

Vám ta "asiologie" jde přímo skvěle.

1 1
možnosti
Foto

Dejte těm klukům pokoj a nezneužívejte je pro svá morální cvičení.

4 8
možnosti
Foto

:-( ... krádeže dětí v Norsku nejsou ničím omluvitelné, pěstouni se dopouštějí stejného "zločinu" už jen tím, že se aktivně účastní spolupráce s Barnevernetem který se snaží všechny odebrané děti zcela odříznout od biologické rodiny ačkoliv by to mělo být naopak, ve všech těch případech jsou ve hře především peníze, je to obchod s dětmi, který kazí dobré jméno Norsku, problém, který přináší utrpení i pro příští generace .... :-(

10 2
možnosti

Paní Kuncová, posílám na Vás podnět Úřadu na ochranu osobních údajů a Úřad mezinárodní ochrany dětí. Mám toho dost!

0 16
možnosti

Prosím podobně smýšlející čtenáře, kteří si myslí, že by mělo být repektováno právo na soukromí Denise a Davida Michaláka, aby se obraceli na blog@idnes.cz, jaroslav.kabele@idnes.cz, a podobné blogy byly bez milosti mazány. Tohle už je za hranou.

2 16
možnosti

Dobrý den,

prosím o posouzení blogu paní Věry Kuncové.

http://kuncova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=613644

Nechápu kde paní Kuncová bere drzost předjímat rozhodnutí Denise Michaláka, mluvit jeho úst, cituji: "Ano, Denis Michalák svým pěstounům nepoděkuje za léta bolesti a psychických problémů. " To je abolutně neetické! Paní Kuncová ví jak se k němu pěstouni chovají?

Případně předchozí odstavec "Jak asi bude chlapec reagovat až z materiálů zjistí, že pěstouni o něm lhali, že sociálka Barnevernet lhala ve svých zápisech o jeho přání, norští psychologové placení sociálkou o něm psali lživé posudky, že mu pěstouni spolu s Barnevernetem bránili v kontaktech s jeho českou rodinou, že od něj násilím a bezdůvodně odtrhli bratra ?" Co je paní Kuncové do toho jak bude chlapce reagovat na práci Barnavernetu? Paní Kuncová se s Denisem stýká? On nebo jeho zákonný zástupce paní Kuncovou pověřil napsáním tohoto blogu?

Neměla by IDnes ctít právo na soukromí chlapců Michalákových a automaticky mazat podobné blogy, které manipulativně vypráví o jejich soukromí, přiživující se na jejich neštěstí? Co když si to Denis Michalák přečte?

"Tato fotka byla pořízena PO ODEBRÁNÍ dětí, když byli chlapci ještě spolu u přechodné pěstounky a matka za nimi přišla na schůzku." - jak může paní Kuncová vědět kdy a kde a při jaké příležitosti byla ta fotka pořízena?

Každé dítě má právo na soukromí a nechápu proč by měla být vláčeno na blozích IDnes podobnými amatérskými blogerkami (nebál bych se použít slovo přihlouplouplými), nerespektujícími základní etické pravidla - právo na soukromí dítěte.

S pozdravem

Vladimír Krychtálek

3 16
možnosti

Uchvátila mě věta: "Žije již 6 let v zajetí lží svých pěstounů, je na nich zcela závislý."

Jak může paní Kuncová vědět, že pěstouni lžou? Ona s nimi mluvila?

Blog je za hranou etiky a měl by být smazán. Nechápu kde se bere drzost, hloupost lidí, přižovat se na neštěstí těch dvou kluků. Do toho neštěstí je primárně dostala jejich evidentně duševně vyšinutá maminka.

6 17
možnosti

H81o22n64z17a 98V63r26á98n97a

13. 7. 2017 10:07

Jak víte, že je jejich maminka duševně vyšinutá? Vy jste s ní mluvil?

9 1
možnosti
Foto

Nevím už přesně, kdo tu povídku napsal. Snad Maupassant.

Děj je velmi jednoduchý. Do chudé vsi přijede kočár s krásnou paní, která si u jedné chalupy vyhlédne dítě, chlapečka. Ale jeho matka ho odmítne dát k adopci.

Kočár jede dál a další matka své dítě k adopci dá. A ta první na ni celých 20 let ukazuje, jak hrozně se zachovala.

A pak do vsi zase přijede kočár, vzadu s lokajem a z něj vystoupí krásně oblečený mladý muž, který jde pozdravit svou skutečnou matku.

A syn té matky, která ho k adopci nedala svoji matku prokleje nebo tak nějak. Už je to dlouho, co jsem to četl.

Tímto reaguji na nadpis článku. Netuším, jak autorka přišla na to, že by měl mladý muž, rozený jako Michalák, kohokoli za svůj osud proklínat (resp. "poděkovat").

3 8
možnosti

To je ovšem jen váš, ryze materialistický pohled na svět. Každý to tak vnímat nemusí. Ten kluk, až dospěje a seznámí se dopodrobna se svým případem, může mít oprávněný pocit, že byl okraden o svou biologickou rodinu.

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS