Ministře Zaorálku,jste bezcitný úředník ?Denis Michalak má fotku dědečka na nočním stolku.

10. 09. 2017 8:02:34
Včera zemřel po krátké těžké nemoci dědeček českých kluků Michalakovych. Jeho posledním přáním bylo vidět své vnuky alespoň na chvilku na Skypu, moct se s nimi osobně před smrtí rozloučit.

Norští pěstouni a Barnevernet mu v kontaktech s vnuky bránili 6 let. Za tu dobu dovolili chlapcům se jen 1 krát setkat s dědečkem. Zde je fotka z jejich setkání, vyjadřuje láskyplný vztah mezi vnuky a dědečkem.

Pak už je děda nikdy neviděl, přestože např. v březnu 2014 přiletěl do Norska na Barnevernetem schválenou schůzku s nimi, přivezl jim dárky. Barnevernet dědečka ke klukům nepustil s odůvodněním, že za 6 měsíců od doby schválení schůzky nenašel pro dědu překladatele....

Dědeček opakovaně žádal Barnevernet o schůzku s vnuky. Jen za poslední 2 roky mu ji několikrát zamítli, např. 3.9.2016 s odůvodněním,že kluci jsou plně vytíženi činnostmi do školy...Na začátku září ! Je doloženo,že pěstouni klukům odmítali předávat dárky a dopisy od rodiny.

Přesto ministr Zaorálek a ministerstvo zahraničních věcí vydalo prohlášení, že dle pěstounů si chlapci kontakt s umírajícím dědečkem nepřejí. A dle ministerstva jsou tvrzení, že jsou v tomto chlapci negativně ovlivněni pěstouny, ničím nepodložené spekulace...http://www.mzv.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/prohlaseni_a_stanoviska/x2017_09_05_mzv_se_ohrazuje_proti_chalankove.html

Ministře Zaorálku, dobře se podívejte na fotku kluků s dědečkem. Vidíte vnuky šťastné v jeho objetí ? Nebo kluky, kteří se s ním odmítli setkat ?

Ministře Zaorálku, přečtěte si znovu soudní rozsudek z roku 2015. Je v něm výslovně napsáno, že Denis má fotografií dědečka z Česka na nočním stolku ! Viz v článku zde v odstavci na kraji článku, citace z rozsudku : http://www.lidovky.cz/proc-vam-nevratime-syny-uz-si-u-pestounu-zvykli-vzkazal-norsky-urad-michalakove-g1a-/zpravy-domov.aspx?c=A151012_154727_ln_domov_hm

A pak se zamyslete, proč věříte norským pěstounům a Barnevernetu, místo abyste donutil českou velvyslankyní v Norsku využít práva jet za chlapci osobně a osobně situaci zkontrolovat.

Tvrdite, že norští pěstouni chlapce neovlivňují. Jste naivní nebo lžete ?

Z fotky i faktu, že Denis má na nočním stolku fotku dědečka, je jasný jeho láskyplný vztah k němu. Kdo ho zničil, když dědeček neviděl chlapce poslední 4 roky vůbec ? A když pěstouni zamítali jeho žádosti o kontakty s tím, že kluci jsou na začátku září plně vytížení školními povinnostmi ?

Jak budou chlapci reagovat až za pár let zjistí a pochopí, že jim jejich pěstouni vytrvale bránili v kontaktech s rodinou, a zabránili jim vidět umírajícího dědečka aspoň na Skypu ?

Ministře Zaorálku, jste bezcitný úředník ? Lhář ? Naivní ? Nebo jen naprosto neschopný ministr zahraničí ?

Autor: Vera Kuncova | neděle 10.9.2017 8:02 | karma článku: 46.77 | přečteno: 8676x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jaroslav Pomp

TV politické debaty: Když se člověk hádá s blbcem

„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci,“ to řekl moudrý Jan Werich. Televizní politické debaty však mají být o tom, že blbec má být usvědčen z blbosti chytrými protiargumenty, ne úprkem.

19.3.2024 v 9:06 | Karma článku: 12.18 | Přečteno: 174 |

Jan Bartoň

Macron: Preferuji strategickou nejednoznačnost

Francouzský prezident Emmanuel Macron dnes hovoří zcela odlišně než po začátku ruské agrese proti Ukrajině. Nejprve se snažil s Ruskem komunikovat, nyní je včele politiků, kteří by chtěli poslat vojáky na Ukrajinu.

19.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 10.45 | Přečteno: 150 | Diskuse

Jiří Čumpelík

Má to na svědomí Andrej Babiš

Víme o něm io jeho rodině téměř všechno. Pokud pro něho ve volbách lidé hlasují, vědí proč. Dá se říci, že jako předseda vlády byl úspěšný.

19.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 17.58 | Přečteno: 261 | Diskuse

Jan Ziegler

V Rusku se nekonaly volby, ale vyhlášení vůdce zločineckého gangu

Ne, opravdu nelze v Rusku mluvit o svobodných volbách a nejen těch prezidentských. Zástupci skutečné opozice jsou zavíráni do vězení nebo rovnou vražděni. Západ nesmí uznat násilnického mafiána Putina za ruského prezidenta.

18.3.2024 v 12:30 | Karma článku: 22.54 | Přečteno: 338 | Diskuse

Ondřej Šebesta

Sedm stupňů do Sokola

Jak slepá musela starostka být, když její asistentka, které každý měsíc strhávali část platu na její dluhy, přicházela s luxusními kabelkami, nákladnými šperky aměla prostředky na drahé zahraniční zájezdy.

18.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 23.83 | Přečteno: 467 | Diskuse
Počet článků 8 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 5137

... žena, která má ráda spravedlnost, poctivost bez křivd a nenávisti, ráda bych aspoň svým málem upozornila hlavně na křivdy, které se páchají na dětech a jejich rodin...

Nutný výchovný pohlavek, souhlasí Bouček i Havlová s přerušením projevu na Lvu

Moderátor Libor Bouček ostře zareagoval na kauzu ohledně délky proslovu režisérky Darji Kaščejevové na předávání cen...

Švábi, vši a nevychované děti. Výměna manželek skončila už po pěti dnech

Nová Výměna manželek trvala jen pět dní, přesto přinesla spoustu vyhrocených situací. Martina ze Znojma se pokoušela...

Vyzkoušeli jsme podvod z Aliexpressu. Může vás přijít draho, i po letech

Nakoupili jsme na Aliexpressu a pěkně se spálili. Jednu USB paměť, dvě externí SSD a jeden externí HDD. Ve třech...

Chtěli, abych se vyspala s Baldwinem kvůli jeho výkonu, říká Sharon Stone

Herečka Sharon Stone (66) jmenovala producenta, který jí řekl, aby se vyspala s hercem Williamem Baldwinem (61). Měla...

Byla to láska na první pohled, říká hvězda Gilmorek o manželství s modelkou

Milo Ventimiglia (46), představitel Jesse ze seriálu Gilmorova děvčata nebo Jacka Pearsona ze seriálu Tohle jsme my, je...